Reviews


 

 

Jelena Cerenic (moeder Diego en Lara)

Mijn zoon en dochter hebben mee gedaan aan de NTTFootball 5v5 toernooi bij LTC. Top georganiseerd en de kinderen hebben genoten! Wat het nog extra leuk maakte is de mogelijkheid om een eigen team samen te stellen!

Alle info werd ook vooraf duidelijk gedeeld via de mail met een heel overzichtelijk wedstrijd schema. Aanrader voor alle voetballiefhebbers!

Maartje Wennink - de Leeuw (moeder Job)

Job heeft afgelopen zomer 6x privétraining gehad van Nilaajan, samen met zijn vriend Dillon. Hij kwam altijd enthousiast terug! De laatste keer heb ik als ouder meegekeken en ik moet zeggen: dat was een effectieve, plezierige training! Zeker voor herhaling vatbaar!

Loes Eefting (moeder Dillon)

Dillon (10) speelt bij HZVV JO11 in het prestatie team. Om de zomerstop wel te voetballen hebben we zomer ‘21 privé trainingen afgenomen van NTTFootball (Nilaajan). Hij is tevens de hoofdtrainer van JO11 bij HZVV. Zien zeker verbetering, mede door het kunnen aangeven van de verbeterpunten / aandachtspunten. Gaan zeker meer trainingen afnemen, zijn zeker tevreden!

Richard Massink (vader Melvin)

Onze zoon Melvin heeft nu een paar keer meegedaan. Hij verheugd zich er elke keer weer op dat hij heen kan. Er wordt leuke training gegeven en de inzet van de trainers is top. Ook in de meivakantie gaat Melvin weer heen. Ik beveel dit alle voetballende kinderen aan. En denk je aan voetbal dan is dit leuk om heen te gaan en ervaring op te doen.

Petra Scheeringa-van der Laan (moeder Lieke)

Onze dochter heeft 3 geweldige voetbaldagen gehad!

Nathalie Rademaker (moeder Rosalie)

Mijn dochter heeft afgelopen jaar, bij FC Assen een NTT Footballdag gehad, zij vond dit geweldig! Het word echt goed georganiseerd.

Amanda de Ronde (moeder Fabian)

Mijn zoontje Fabian heeft nu samen met zijn vriendje een aantal lessen bij NTTFootball gehad. Nilaajan is een super enthousiaste trainer en weer met leuke spelletjes de jongens veel te leren. Fabian en zijn vriendje gaan er elke keer met veel plezier naar toe.

Jessica Boelens (moeder Sem)

Mijn zoon, heeft In de zomervakantie meegedaan met de voetbaldagen bij VAKO. Had zich aangemeld voor 2 dagen, maar wilde ook de 3e dag meedoen. Hij vond het erg leuk en kwam enthousiast terug! Goede organisatie.

Wilske van den Berg (moeder Lieke)

Nil is een hele enthousiaste en kindvriendelijke coach. Onze dochter gaat met veel plezier naar de voetbaltrainingen toe.

Patricia van de Ven (moeder Kyan)

Onze zoon die krijgt regelmatig extra voetbal les. En dat word gedaan met volle enthousiasme. Maar ook met doelgerichte trainingen, waar serieus aan gewerkt word. Maar vooral plezier hebben met elkaar. Onze zoon heeft het er altijd erg naar zijn zin en gaat elke keer weer vooruit.


 
E-mailen
Bellen
Instagram