NTTFootball

Voetbal activiteiten in Hoogeveen en omstreken!


Ons team

Nilaajan Nagulan (eigenaar/trainer)

Nilaajan Nagulan (eigenaar/trainer)

Mijn naam is Nilaajan Nagulan, 23 jaar oud en heb mijn studie Sport en Bewegen profiel trainer/coach afgerond. Ik ben werkzaam als Pedagogisch Medewerker bij Kinderopvang Prokino (BSO) in Hoogeveen. Op de BSO ben ik vooral bezig met het opvoeden van een kind en bied ik allerlei leuke sportactiviteiten aan, zodat de kinderen nog meer bewegen en kennismaken met meerdere sporten. Als speler ben ik in 2005 begonnen bij VV Zevenhuizen F2(JO9-2) en ben nu (voorlopig) gestopt met voetballen. Na VV Zevenhuizen heb ik ook gevoetbald bij VV LTC en FC Assen. Als trainer ben ik in 2015 begonnen bij VV LTC JO9-3/JO9-4, daarna 5 seizoenen bij FC Assen waaronder JO15-2 / MO17-1 en ben nu hoofdtrainer van HZVV JO11 Prestatie. FC Assen Kersttoernooi 2017 is mijn 1e toernooi die ik succesvol heb kunnen organiseren. Sindsdien organiseer ik naast het training geven allerlei voetbalactiviteiten. Met een aantal te hebben georganiseerd en mijn passie voor voetbal ben ik gaan nadenken waarom het mij zoveel voldoening geeft en hoe ik dit kon uitbreiden. NTTFootball is het initiatief die ik daarvoor heb genomen.

Ziggy Vermesi (social media/trainer)

Ziggy Vermesi (social media/trainer)

Mijn naam is Ziggy Vermesi, 23 jaar en zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool. Naast mijn studie werk ik in de Joy bij Roden als verkoper. Tijdens de voetbaldagen fungeer ik als trainer en hiernaast beheer ik de Social-media accounts van NTTFootball. Mijn passie voor voetbal begon al vroeg, vanaf de F’jes tot en met nu voetbal ik. Het begon bij VV Zevenhuizen, waarna ik ook bij VEV’67 en VV Roden heb gespeeld op het veld. Hierna ben ik 4 jaar actief geweest in de zaal bij Leekster Eagles. Nu voetbal ik in de zaal bij VV Nieuw Roden. Verder geef ik nu 3 jaar training binnen VEV’67, waar ik ook 1 jaar trainer bij VV Roden ben geweest. Hiernaast heb ik vorig schooljaar ook mijn UEFA C diploma gehaald, iets waar ik erg trots op ben én waarmee ik verder kan binnen NTTFootbal

Laura Meinema (trainster)

Laura Meinema (trainster)

Mijn naam is Laura Meinema en ben 21 jaar. Ik volg nu de opleiding Travel & Hospitality. Hiervoor heb ik de opleiding Sport & Bewegen gedaan en afgerond. Naast mijn opleiding heb ik een bijbaantje in het UMCG. Als speelster heb ik bij Jeugd Voetbal Zuidwolde (JVZ) gespeeld. Daar heb ik tot mijn 19e gespeeld. Ik heb daar 7 jaar rechtsvoor gespeeld en 4 jaar keepster. Nu ben ik keepster bij VV Wacker Vrouwen 1 in De Wijk. Bij JVZ ben ik nog steeds trainster sinds 2017. Toen ben ik begonnen bij MO11-1, dat is nu inmiddels MO17-1 geworden.

E-mailen
Bellen
Instagram