NTTFootball

Voetbal is een obsessie. Wij bieden veel plezier en progressie!

Reviews


Richard Massink (vader Melvin)

Onze zoon Melvin heeft nu een paar keer meegedaan. Hij verheugd zich er elke keer weer op dat hij heen kan. Er wordt leuke training gegeven en de inzet van de trainers is top. Ook in de meivakantie gaat Melvin weer heen. Ik beveel dit alle voetballende kinderen aan. En denk je aan voetbal dan is dit leuk om heen te gaan en ervaring op te doen.

Petra Scheeringa-van der Laan (moeder Lieke)

Onze dochter heeft 3 geweldige voetbaldagen gehad!

Nathalie Rademaker (moeder Rosalie)

Mijn dochter heeft afgelopen jaar, bij FC Assen een NTT Footballdag gehad, zij vond dit geweldig! Het word echt goed georganiseerd.

Amanda de Ronde (moeder Fabian)

Mijn zoontje Fabian heeft nu samen met zijn vriendje een aantal lessen bij NTTFootball gehad. Nilaajan is een super enthousiaste trainer en weer met leuke spelletjes de jongens veel te leren.

Fabian en zijn vriendje gaan er elke keer met veel plezier naar toe.

Jessica Boelens (moeder Sem)

Mijn zoon, heeft In de zomervakantie meegedaan met de voetbaldagen bij VAKO. Had zich aangemeld voor 2 dagen, maar wilde ook de 3e dag meedoen. Hij vond het erg leuk en kwam enthousiast terug!

Goede organisatie.

Wilske van den Berg (moeder Lieke)

Nil is een hele enthousiaste en kindvriendelijke coach. Onze dochter gaat met veel plezier naar de voetbaltrainingen toe.

Patricia van de Ven (moeder Kyan)

Onze zoon die krijgt regelmatig extra voetbal les. En dat word gedaan met volle enthousiasme. Maar ook met doelgerichte trainingen, waar serieus aan gewerkt word. Maar vooral plezier hebben met elkaar. Onze zoon heeft het er altijd erg naar zijn zin en gaat elke keer weer vooruit.


 
E-mailen
Bellen
Instagram