NTTFootball

Voetbal is een obsessie. Wij bieden veel plezier en progressie!

Nilaajan Nagulan (eigenaar/trainer NTTFootball)

Mijn naam is Nilaajan Nagulan, 23 jaar oud en heb mijn studie Sport en Bewegen profiel trainer/coach afgerond. Ik ben werkzaam als Pedagogisch Medewerker bij Kinderopvang Prokino (BSO) in Hoogeveen. Op de BSO ben ik vooral bezig met het opvoeden van een kind en bied ik allerlei leuke sportactiviteiten aan, zodat de kinderen nog meer bewegen en kennismaken met meerdere sporten. 

Als speler ben ik in 2005 begonnen bij VV Zevenhuizen JO9-2 en ben nu (voorlopig) gestopt met voetballen. Na VV Zevenhuizen heb ik ook gevoetbald bij VV LTC en FC Assen. Als trainer ben ik in 2015 begonnen bij VV LTC JO9-3/JO9-4, daarna 5 seizoenen bij FC Assen waaronder JO15-2 / MO17-1 en ben nu hoofdtrainer van HZVV JO11 Selectie.

FC Assen Kersttoernooi 2017 is mijn 1e toernooi die ik succesvol heb kunnen organiseren. Sindsdien organiseer ik naast het training geven allerlei voetbalactiviteiten. Met een aantal te hebben georganiseerd en mijn passie voor voetbal ben ik gaan nadenken waarom het mij zoveel voldoening geeft en hoe ik dit kon uitbreiden. NTTFootball is het initiatief die ik daarvoor heb genomen.


E-mailen
Bellen
Instagram